Jag klarar allt jag företar mig

Jag klarar allt jag företar mig – dagens affirmation

Utmaningar, det är väl det det handlar om. Det är det som får oss att utvecklas och ständigt vilja testa nya saker. Det handlar även om att våga tro och lita på sig själv, att du kommer lyckas med det du företagit dig.

20140421-112001.jpg

Med lite vilja och envishet klarar man det mesta här i livet. Jag har så länge jag kan minnas varit målmedveten. Det handlar om olika saker, på gott och ont. Ibland hamnar fokuset på resultatet och prestationen istället för processen. Men. Jag når mina mål och jag vet på så vis att jag klarar allt jag företar mig. Om jag upptäcker längs vägen att jag inte kan ro i land själv, ser jag till att ta hjälp av människor runt omkring mig. Ensam är inte alltid stark. Men. Vetskapen att man klarar mycket på egen hand är en styrka, iallafall för mig. Jag tror att det är viktigt att ha i tanken att vissa saker man gör tar ibland längre tid än andra. Hittade denna bild som jag blev inspirerad av, än om innehållet på den bloggen handlar om något annat så hänger allt ihop på något vis. Det handlar om att kämpa och att våga tro på sina mål. Än om det till en början kan kännas motigt och svårt, vill du verkligen så kommer du lyckas. Så enkelt är det. Det handlar om din inställning, din motivation, ditt driv till att vilja komma upp för hela trappan. Men. Vägen dit är inte alltid lätt. Våga tro på att du fixar det. Genom att gå in med en bra inställning i en utmaning, har du direkt vunnit hälften. Många av hindren sitter nämligen i din hjärna. Det blir vad du gör det till helt enkelt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s