Jag är en sann vän

Jag är en sann vän – dagens affirmation

20140420-140108.jpg
En av världens bästa låttexter. Det är väl så vi alla vill att våra vänner ska tänka? Vad är en sann vän för dig? Hur är du som vän?

Oavsett typ av relation så tycker jag att det handlar om en ömsesidig respekt. En sann vän finns där när man som mest behöver den. En sann vän behöver man inte höras med varje dag, varje vecka, varje månad. Man vet vart man har varandra och när man väl hörs är det som att det var igår man pratades vid. Det är en sann vän för mig.

Hur är du mot dig själv? Är du vän dig själv? Det om något är viktigt. Det måste om inte annat otroligt jobbigt att inte vara vän med sig själv. Det tar ju väldigt mycket energi att vara ovän med någon annan, så kan ju tänka mig att inte vara vän med sig själv är rejält utmattande. Var snäll mot dig själv, unna dig något extra idag, denna påskdag. En promenad, tänk fina tankar om dig själv, gör något som du länge tänkt att du ska göra för dig själv. Var snäll mot dig själv. Du förtjänar det. Var en sann vän mot dig själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s