Jag väljer att vara lycklig del 2

Jag väljer att vara lycklig – dagens affirmation

Går det att välja att vara lycklig? Frågar ni mig så är svaret ja. Det blir ju vad man gör det till. Lycklig är inget sinnestillstånd man hamnar i, lycklig är något man skapar sig. Lycka är en process som går ut på att skapa en bra känsla i kroppen, minut för minut. När du väl kommit på det börjar du inse att lyckan är en process kan du träna upp förmågan att känna lycka – eller låta bli att göra det. Ju mer du tränar, desto bättre kan du bli på det. Och. Du kan till och med bli riktigt skicklig!
20140419-100503.jpg

Jag är singel, bor i en liten etta i Stockholm långt från min familj men vad gör det. Jag väljer att vara lycklig över mitt liv och allt jag förmår mig att ta mig an. Det handlar om inställning. Bestämmer du dig för att känna dig olycklig, ja då blir du det. Väljer du att känna lycka, kommer du att göra det. Men. Som sagt, det är en process. Precis som allt annat när man jobbar med sig själv. Jag är lycklig över att jag har den familj jag har. Jag är lycklig för mina underbara vänner. Jag är lycklig för att jag väljer att inte ge upp och jag är lycklig för att jag ständigt vill lära mig mer om mig själv och om andra. Jag är lycklig för att jag vet att en dag kommer mitt livs kärlek dyka upp och göra mig än mer lycklig. Men. Denne man kommer bli en bonus i mitt liv, jag har ju redan ett bra liv. Han kommer bara in och tillsammans kommer vi till höjder vi aldrig nått förut. Det är vad jag hoppas och tror.

20140418-204847.jpg

Det finns ett tidigare inlägg om dagens affirmation, där vinklade jag tankarna åt ett annat håll. Kika gärna på det Jag väljer att vara lycklig.

Annonser

2 thoughts on “Jag väljer att vara lycklig del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s