Jag förlåter mig själv

Jag förlåter mig själv – dagens affirmation

Alla gör vi misstag ibland. Vi är ju inte mer än människor. Ibland sårar vi andra och då även oss själva. Det kan ofta vara svårare att förlåta sig själv än att bli förlåten av andra. Det gör ondare att såra än att bli sårad, tycker jag. När man sårar någon annan så sårar man ofta sig själv också. Älska, glömma och förlåta är nog en av nycklarna till ett rikare liv. Ett liv i balans.

20140418-000155.jpg
Om du inte förlåter dig själv är det lätt att gå omkring med ånger och andra tråkigheter. Acceptera det som har hänt, oavsett vad. Försök ta lärdom av det, förlåt dig själv och gå vidare. Det är mitt tips denna långfredag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s