Jag är lugn och trygg

Jag är lugn och trygg – dagens affirmation

Som norrlänning föds man med ett lugn sägs det. Jag får ofta höra att man blir lugn i min närhet.

20140416-172114.jpg

Idag känner jag mig både lugn och trygg i själen. Jag vet vem jag är, vad jag står för och vad jag behöver få att känna mig lugn och trygg. Att åka hem till Norrland och hem till barnsdomshemmet är balsam för själen för mig. Eftersom jag är uppvuxen på landet och alltid haft nära till skog och natur är även detta något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag trivs jätte bra i Stockholm men ibland behöver jag komma iväg till naturen och bara vara en stund. Hämta ny energi, byta luft en stund. Det skapar ett lugn hos mig.

Dessa affirmationen verkar återkomma och gå in i varandra. Förra veckan gjorde jag ett relativt långt inlägg om att vara trygg. Kolla gärna in det här. Tidigare har jag även skrivit om lugnet. Vill du läsa om det, finns det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s