Jag förtjänar att lyckas

Jag förtjänar att lyckas – dagens affirmation

Lycka, hör det ihop med framgång? Vad innebär det att lyckas? Jag förtjänar att ha ett bra liv och jag förtjänar att lyckas med det jag gör. Att lyckas kan handla om precis vad som helst du gör, allt från vardagssysslorna till karriären till den sociala delen.

Bild

Återigen kommer jag in på det här med ansvar. Du har ansvar för ditt liv, det är alltså ditt ansvar att se till att du lyckas. Det viktiga i det är att komma till insikt med att du förtjänar att lyckas. Du förtjänar bara det bästa och det gäller i allt! Låt ingen komma och säga något annat.

Idag har jag inte så mycket mer att säga om dagens affirmation. Det viktigaste att ha i tanken är som sagt att du förtjänar enbart det bästa. Keep it simple! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s