Jag tror på mig själv

Jag tror på mig själv – dagens affirmation

Gör du det? Vågar du lita på dig själv? Känner du tillit till dig själv? Om inte, hur ska någon annan kunna tro på dig om inte du själv gör det?

Bild

I mig finns ett driv som jag ibland blir förvånad över. Jag har vid ett flertal gånger visat för mig själv att det blir bra bara jag vågar tro på mig själv. Om jag litar på min känsla, följer magkänslan så blir det bra, oavsett vad det gäller. Jag tror på att jag klarar än vad jag vill göra, bestiga berg, bli framgångsrik, bli än en grymmare Susanne. Ja, vad det än gäller tror jag på att jag kan. Ok, bli en framgångsrik sångerska kommer jag aldrig bli. Kanske det handlar om att jag just inte tror på mig själv gällande det. Eller så har jag bara insett att jag är bra på en massa andra saker, så jag lämnar artisteriet till någon annan.

Jag tror på mig själv, jag vet vad jag mår bra av och vad jag behöver för att kunna tro på mig själv. Jag utsätter mig för saker, i situationer som kan vara lite skrämmande, läskiga då det kanske är outforskad mark för mig. Men. Jag tappar inte tron på mig själv. Jag tror på mig själv och bestämmer att jag ska klara av de hinder som dyker upp längs vägen. Jag kommer att lyckas för att jag tror på mig själv.

Du har ansvar för ditt liv. Tro på dig själv. Du förtjänar bara det bästa, låt aldrig, aldrig någon annan få dig att tro någon annat!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s