Min kropp, mitt sinne, hjärta och själ är fyllda av tacksamhet

Min kropp, mitt sinne, hjärta och själ är fyllda av tacksamhet – dagens affirmation

 Bild

Tack, tack, tack. Tacksamhet, jag är otroligt tacksam över vad som finns i mitt liv, tacksam för att jag är jag. Ja, hela jag är fylld av tacksamhet. Som jag berättat tidigare så skriver jag i min må-bra-bok varje kväll, Jag avslutar varje dag med att skriva ner bland annat tre saker som jag är tacksam över. Det kan vara något som hänt under dagen eller en känsla, det kan egentligen vara vad som helst. Det blir ett kort inlägg idag, denna må-bra-bok är något jag verkligen rekommenderar att du ska testa. Det kan vara trögt i början, kännas konstigt, svårt, jobbigt men ge inte upp! Kämpa på och du kommer att upptäcka vad de där 5-10 minuterna varje kväll gör för dig.

Glöm inte att säga tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s