Jag tar lärdom av motgångar

Jag tar lärdom av motgångar – dagens affirmation

Som ett brev på posten kom denna affirmation. Jag har senaste tiden haft en hel del motgångar. Hur har jag jobbat med dem? På samma sätt som jag gjort sedan länge, tror jag. Livet går upp och ner, ibland är det lättare och ibland svårare. Något jag verkligen har lärt mig genom åren (trots min ringa ålder) är att det alltid finns något att lära om varje händelse, varje med- och motgång. Jag, du, vi alla gör ständigt misstag. Vad finns att göra åt dem? Är det någon som blivit sårad på vägen, be uppriktigt om ursäkt. Därefter ta lärdom av felsteget och se till att inte upprepa det! 

20140405-134953.jpg

Av de misstag och motgångar jag haft har jag framför allt lärt mig att ärlighet varar längst! Stå upp för vad du tycker och vad du behöver för att må bra. Ta inte skit! Vi alla har rätt att uttrycka våra känslor. Det som inte dödar, det härdar. Det ligger mycket i det ordspråket. Det sägs ju även att utan motgångar, inga framgångar. Ett steg fram och två steg bak, är något jag ibland kan känna. Det handlar om att inte ge upp, att kämpa på för att du har ditt mål, en tanke från början. Don´t stop beliving and miracle will happen. 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s