Jag är modig

Jag är modig – dagens affirmation

Jag utsätter mig ständigt för saker jag egentligen vill dra mig ur i sista stund. Inte för att det är farligt utan för att det är läskigt, saker som gör att jag blottar mig. Jag visar delar av mitt inre och det är skrämmande läskigt! Jag kan ju bli sårad. Men. Jag är modig. Ständigt bevisar jag för mig själv att jag kan när jag vill.

20140402-155929.jpg

För snart tio år sedan hoppade på lärarutbildningen i Uppsala utan att veta något om staden, utan att känna någon där. Jag flyttade långt ifrån pojkvän, vänner och familj. Det var tufft i början men jag var modig redan då. När jag ser tillbaka på det valet, är det ett av mina bästa val jag någonsin gjort. Jag vågade hoppa och vetskapen av att jag alltid landar gör att jag vågar hoppa om och om igen. Det värsta som kan hända är att jag landar fel och ramlar. Bara att kliva upp och resa sig i sådant fall. Jag har gjort det en och två gånger och kommer hoppa fler gånger. Visst, det blir mer och mer läskigt för varje gång (beror på åldern?!) men jag är ju modig, så jag hoppar.

Vi alla har våra rädslor och spöken i garderoben, var modig, våga hoppa. Det kan ta dig till högre höjder.

Annonser

1 thought on “Jag är modig

  1. Ping: Jag är modig del 2 | Susannes blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s