Nytt tema – Självförtroende

April, april. Det är dags att ta tag i ett nytt tema och det är inget mindre än Självförtroende. I Leva Livet 2014 går det att läsa: Alla är vi unika och har fantastiska gåvor att bidra med om  vi bara vågar se oss själva och vår potential och låta den blomma ut. ”Vår djupaste rädsla är inte att vi inte räcker till. Vår djupaste rädsla är att vi är mer kraftfulla än vi förstår. Det är vårt ljus, inte vårt mörker som skrämmer oss mest”, sa Nelson Mandela vid sin presidentinstallation i Sydafrika 1994. Istället för att vänta på att någon annan ska berätta för oss hur fantastiska vi är kan vi börja med att titta på oss själva och bli medvetna om våra kvaliteter och vår fulla potential. Vi börjar med att så ett frö av ljus!tumblr_m24fpxqmc61r69dwfo1_400

Det ska bli spännande att få jobba med månadens alla affirmationer och frågeställningar. Veckans frågeställning eller det är mer en uppgift är att varje dag ska du skriva ner minst en sak som du har gjort just idag som du är stolt över. 

Fundera över veckan och skriv ner vad du vill/hoppas/önskar nu i veckan. Sätt upp en ny ”veckans utmaning” och fundera på vad som är ”veckans goda stunder”.

Mot nya mål och nya upptäckter! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s