Jag är värdefull

Jag är värdefull – dagens affirmation

värdefullEfter att ha jobbat med månadens tema ”självkänsla” så vågar jag erkänna att jag är värdefull. Jag är värdefull för mig själv men även för andra. Kan inte beskrivs med ord hur glad, tacksam, lycklig jag är för att jag har så underbara människor i mitt liv. Och den enda jag kan tacka är mig själv. Jag är underbar, jag är värdefull. Mina åsikter, min vilja, mina fantasier, ja allt jag är gör att jag är värdefull!

Hur ser du på dig själv? Tycker du att du är värdefull? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s