Jag tycker om att vara den jag är

Jag tycker om att vara den jag är – dagens affirmation

Förändring. För det är väl det det handlar om? Allt förändras. Hur jobbar du med din personliga förändring? Idag är det väldigt mycket prat om mentalt arbete och att alltid sträva mot att ständigt bli ett bättre jag. Hur påverkas du av det? Låter du allt passera eller suger du i dig all information som flödar till höger och vänster? Eller har du lyckats finna någon balans där mittemellan?

Med tanke på bland annat dessa affirmationer jag skriver om varje dag så tror jag på att genom att jobba medvetet med sig själv kan man bli tryggare och starkare. Jag älskar mig själv och är stolt över att jag är jag. Men. Jag jobbar med mig själv dels för att det har funnits, finns beteenden hos mig som jag inte gillar, som kan bli bättre. Jag tycker om att vara som jag är, jag är ju jag. Är jag inte jag, vem är jag då? Det går ju inte. Jag är alltså jag men för mig handlar det om att öppna sinnet och våga ändra en tanke, bryta ett mönster nu och då. Jag fastnar dock väldigt lätt i mönster. Att jobba med sig själv på ett medvetet sätt är otroligt häftigt. Jag tror att det handlar om att finna en balans mellan att vilja stäva framåt och att låta dig själv vara där du befinner dig just här och nu.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s