Jag älskar mig själv och tar hand om mig på bästa sätt

Jag älskar mig själv och tar hand om mig på bästa sätt – dagens affirmation

20140329-144017.jpg
Så var det det här med livet och ansvar. Vi har bara ett liv, vi har bara en chans att leva just idag. Det är du som har ansvar för ditt liv, det är upp till dig att göra det bästa av det liv du lever. Idag är lördag, solen värmer och allt i naturen börjar vakna till liv. Njut av dagen, ta till vara på den på ditt sätt. Gör något för dig själv, gör något du älskar. Ta hand om dig själv, visa dig själv hur bra och hur viktig du är för dig själv.

Det finns bara en av dig och det är du. Du är unik, underbar, fantastisk! Du är din alldeles egna skatt, en väldigt dyrbar skatt. Var rädd om den.

Idag har jag njutit av en god frukost, tagit del av det härliga vädret och ikväll ska mysa med god mat och trevligt sällskap. Jag har vilodag då jag var och dansade igår, benen blir lite tunga av det. Jag lyssnar på kroppen, njuter av dagen, ger mig själv det jag behöver för att må bra. Jag tar hand om mig själv för att jag älskar mig själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s