Jag har makten att göra de förändringar jag vill ha i mitt liv

Jag har makten att göra de förändringar jag vill ha i mitt liv – dagens affirmation
Det finns inte så jätte mycket att säga om detta. Vill du ha en förändring i ditt liv, är det upp till dig att se till så att den blir av. Du kan inte lägga över det ansvaret på någon annan, du har ansvar över ditt liv. Du har därför även makten över att kunna förändra ditt liv. 20140324-130257.jpg
Vi alla gör det ibland, mer eller mindre, att anklaga, klaga på någon annan för att de gör eller inte gör si och så. Det är inget bra beteende. Är det så att du stör dig på något som någon gör, säger handlar det egentligen om just dig själv. Du kan inte förändra någon annan, den enda människa på denna jord du kan förändra är dig själv. Om vi alla kunde förstå att det är upp till var och en att ta ansvar för sitt liv, skulle det vi alla slippa alla dessa småbråk och missförstånd som ständigt dyker upp i vardagslivet. Det är bara du som har makten och ansvaret för ditt eget liv. Se därför till att göra de förändringar som du behöver för att få ditt liv precis som du önskar. Inget är omöjligt!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s