Jag är perfekt precis som jag är

Jag är perfekt precis som jag är, här och nu – dagens affirmation

20140323-091952.jpg

Perfekt, har skrivit om det förut. Vad innebär perfekt? Vem avgör om någon, något är perfekt? Är det upp till betraktaren att avgöra vad som räknas som perfekt? Jag anser att vi alla är perfekt, du är perfekt så som du är. Låt ingen, aldrig någonsin säga något annat och snälla, försök inte säga annat om dig själv. Du är perfekt precis som du är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s