Jag känner mig älskad och uppskattad

Jag känner mig älskad och uppskattad – dagens affirmation

Det är du som bestämmer. Du väljer vilka som ska finnas i ditt liv. Våga släppa in och ta emot kärlek. Säg tack när någon ger dig en komplimang, lyssna när någon du älskar anförtror sig till dig. Berätta för dina nära och kära hur mycket de betyder för dig.


20140322-081330.jpg

Jag, som många andra bor långt ifrån familjen. Min familj är bland det dyrbaraste jag har. När jag inte kan vara med dem, gör det ont i hjärtat. Men. Ett samtal från dem gör att de känns så mycket närmre. Vet inte hur jag ska skulle klara mig utan min älskade mami. Hon ringer mig varje dag, än fast hon inte har något att säga. Det är kärlek för mig. Ett sms från en vän där det står ”jag saknar dig”. En hand på axeln, ett leende från en okänd människa på stan. Kända och okända möten kan ge en så mycket om man är villig att ta emot, våga känna att det är just mig denne person tittar på, menar, pratar med.

Jag känner mig älskad och uppskattad. Jag är tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv. Livet skulle vara detsamma utan dem. Känner du dig älskad och uppskattad?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s