Jag vet djupt inombords att jag kan uppnå allt jag vill

Jag vet djupt inombords att jag kan uppnå allt jag vill – dagens affirmation

Allt går om viljan finns, ett ordspråk som är fantastiskt! Som alla artister och andra framgångsrika människor brukar säga, sluta aldrig drömma, kämpa och tro på dig själv så kommer du att lyckas. Och vet du. Det tror jag med.

20140315-075621.jpg

Jag brukar säga att jag alltid får som jag vill. Det kan ibland sticka i folks ögon och låta lite väl kaxigt, men det är så jag upplever det. Jag vet att jag kan uppnå vad som helst, bara jag vill. Det blir vad du gör det till. Åh vad jag älskar ordspråk – så kloka, så sanna, fantastiska helt enkelt!

Ibland blir jag förvirrad när jag får frågan, ”vad vill du?”, för att jag har inte alltid svaret. Ibland vet jag inte vad jag vill och när det blir så, låter jag mig bara vara i stunden. Det är ok att inte alltid sträva framåt och ha stenkoll på läget. Det är ok att ibland vackla, bli osäker, för att sedan komma med full fart och med siktet framåt. Tror du då på dig själv, kommer du att uppnå precis allt du vill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s