Mina tankar och åsikter är värdefulla

Mina tankar och åsikter är värdefulla – dagens affirmation

Om inte du ser dig som värdefull, hur ska någon annan kunna se det då? Det du tänker och dina åsikter gör att just du är du. Om du tänker och tycker som alla andra, vem är du då? Det kan ibland vara skrämmande att dela tankar och göra sina åsikter hörda, men är det viktigt, någon som man vill berätta för andra. Säg din åsikt! Det du tänker och det du tycker är värdefullt, ingen vet vad du tycker och tänker om du inte berättar det.

Hittade för ett tag sedan en bild som man kan använda sig av innan man yttra något, innan man säger vad man tycker och tänker. Visst, alla har rätt att tycka och tänka vad man vill. Men. Ibland kan det vara bra att tänka efter en gång extra innan man säger något, särskilt om det kan vara så att någon annan kan ta illa upp eller bli sårad av det. Jag tycker att man ska kunna säga vad som helst, men det gäller att ha lite fingertoppskänsla. Innan man skaffat den, använd er av dessa frågor.

20140313-142132.jpg

Låt ingen, aldrig någonsin,
få ta dina tankar och åsikter ifrån dig. Du har rätt att tycka och tänka hur du vill. Dina tanker och åsikter är värdefulla.

Annonser

2 thoughts on “Mina tankar och åsikter är värdefulla

  1. Ping: Sufi saying | mot bättre hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s