Mellanmål på resande fot #bravalnyavanor

Jag är med en alldeles fantastisk grupp på Facebook, #bravalnyavanor. Förra veckan var det fokus på frukost och att få en lugn start på dagen. Denna vecka är det smidiga mellanmål som står på agendan.

Det här med mellanmål kan jag tycka är lite krångligt. Men. Med framförhållning blir det lekande lätt. Jag har tillbringat dagen på tåg, deras bistromat är ingen att hänga i granen och det krävs mycket innan jag skulle lägga ut pengar på den mindre bra kvalitén på maten. Därför tillbringade jag en stund i köket igår och tillagade bananplättar till lunch och gjorde en ny omgång med lakrits-chokladbollar att mumsa på till mellanmål. En stor termos med grönt te och resan gick som på räls!

20140311-183549.jpg En glad mage och en glad Susanne anlände i eftermiddags till soliga Norrland, dock är det inte mycket till vinter här heller. Mys med nära och kära står dagligen på schemat kommande dagar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s