Jag behandlar mig själv med respekt, i alla lägen

Jag behandlar mig själv med respekt, i alla lägen – dagens affirmation

Det pratas ständigt om att man ska behandla varandra och andra människor med respekt men det talas nästan aldrig om vikten av att respektera dig själv. Min första fundering blir, vad innebär det att respektera sig själv? Hur gör man när man visar sig själv respekt?

För mig handlar det om att lyssna på och vara ärlig mot sig själv. För hur ska jag kunna respektera andra om jag inte respekterar mig själv? Det är dessvärre lättare sagt än gjort det här med att vara ärlig mot sig själv och i vårt Sverige där man ständigt ska tänka på alla andra – annars är man ju egoistisk. Jag skulle vilja höja en röst för mer omtanke till dig själv och skit lite mer i vad andra tycker, tänker och säger!

Bild

Annonser

1 thought on “Jag behandlar mig själv med respekt, i alla lägen

  1. Ping: Frukost och länkkärlek | För en vacker insida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s