Jag tror på mig själv

Jag tror på mig själv – dagens affirmation

Jag tror månadens tema kommer innebära en hel del mod, att våga, att testa och känna på affirmationerna. Jag ser det som en stor utmaning.

Om jag inte tror på mig, vem ska då tro på mig? Jag tror att en av hemligheterna till framgång, så som i relationer som i yrkeskarriären handlar om att tro på sig själv. Jag försöker tro på mig själv, alltid. Att jag är bra. Men. I vissa situationer, i vissa sammanhang blir jag osäker, lite blyg. När hjärnspökena kommer och jag märker att jag blir onödigt försiktig, stannar jag upp och ”pratar” med spökena. Det är ju trots allt jag som bestämmer över mig själv. Jag är bra och jag tror på mig själv. Jag kan, jag vill och jag ska! Och vet du, det gäller även dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s