Dags för nytt tema

Så är en ny månad här. Under februari har det varit fokus på att jobba med tillit. För att avsluta detta tema, Hur kändes det att fokusera på tillit, och har du lärt dig något nytt om dig själv? Vad var det bästa som hände i februari? Fundera även på vilka förväntningar du har på mars?

20140302-153357.jpg (Lånad bild)

Mars månad och det är dags att lägga fokus på något som många, bland annat jag har mycket att jobba med, nämligen självkänslan. Så här går det att läsa i ”Leva livet 2014” om självkänsla. ”När du älskar dig själv är du din egen bästa vän. Välj att vara nöjd med den du är just nu. Känn dig trygg i att du har ett fantastiskt värde precis som du är. Du behöver inte ändra något ! Se på dig själv med snälla ögon och ta hand om dig som om du vore den värdefullaste skatten som finns på denna jord! Om inte du vore just du så skulle världen vara annorlunda. Vi är här i egenskap av de vi är. Var stolt över den du är precis just nu!

Jag ser verkligen fram emot att få jobba med månadens alla affirmationer och frågeställningar. Kommande veckas frågeställningar lyder:

  • Vad tycker du mest om hos dig själv?
  • Hur skulle någon som tycker riktigt mycket om dig beskriva dig?

Fundera även på vad du vill/hoppas/önskar nu i veckan. Sätt upp en ny ”veckans utmaning” och fundera på vad som är ”veckans goda stunder”.

Imorgon kommer månadens första affirmation. Jag ser med skräckblandad nyfikenhet fram emot månadens tema. Jag tror att det kommer att bli tufft och jobbigt men kommer komma ut än starkare och tryggare i mig själv.

Annonser

1 thought on “Dags för nytt tema

  1. Underbara DU! Jag vet ju att det inte finns några hinder som är för stora för dig! Du finner alltid vägar att hoppa över eller gå runt eller bara gå igenom dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s