Jag är öppen för nya spännande möjligheter

Jag är öppen för nya spännande möjligheter – dagen affirmation

Jag är en nyfiken människa och tycker att det alltid är lika spännande att testa nya saker, det gäller det mesta här i livet. Jag blir lätt rastlös om jag gör samma sak för länge, har svårt att sitta stilla under lång tid och blir uttråkad av att ständigt köra i samma spår. Varav jag ser mig redan som att jag är öppen för nya spännande möjligheter. Men. Det går alltid att bli bättre. Jag hamnar ju lätt i samma spår gällande mat men är sällan rädd för att testa nytt.

Om vi inte har våra ögon och sinne öppna för omvärlden, kan vi inte ta till oss eller lära oss nya saker. Tänk så mycket vi kan missa och vi inte vågar hoppa ibland. Dagens tips blir därför, har du funderat på något du länge skulle vilja testa, göra men inte kommit till skott än – det är dags nu. Dags att undersöka hur du kan gå till väga för att testa den där spännande saken, våga testa nya spännande möjligheter. Vad är det värsta som kan hända?

Önskar er en underbar fredag. Jag har en alldeles underbar fredagseftermiddag och kväll framför mig med tacos (såklart) och en kväll på dansgolvet med alla underbara människor för att fylla på endorfinförrådet. Dansa, dansa, dansa, dansa. Pausa gör jag när jag lägger huvudet på kudden i natt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s