Jag känner tillit och vågar välja

Jag känner tillit och vågar välja det liv jag vill ha – dagens affirmation

Jag ansvarar för mitt liv
och är jag inte nöjd med hur det är, är det enbart jag själv som kan förändra det. För att våga göra förändringar tror jag att det är viktigt att lita på sig själv. Ibland kan det kännas skrämmande att fatta stora beslut, göra stora val som kan komma att påverka det liv man lever just nu. Även de små beslut som ska fattas kan ibland vara nog tuffa. Men. För att kunna göra en förändring måste du ha tillit till dig själv och våga ta steget. Våga hoppa, våga lita på dig själv och att livet bara blir bättre.

20140226-164216.jpg (bilden är lånad)

Du måste våga för att vinn
a, är ord som passar bra in idag. Vad är det värsta som kan hända? Att du ramlar och måste resa dig och testa en annan väg? Att du kommer på att det inte alls var så du ville leva? Så vad väntar du på, testa dig fram! Lita på dig själv och välj det liv du vill ha.

Man blir klokare med åren, jag tror stenhårt på de orden. Åtminstone som lär man sig mer och mer, testar och samlar erfarenheter. Jag blir lika förundrad, glad, lycklig, stolt när jag vågar lita på mig själv och göra val som visar sig bli alldeles fantastiskt bra. Dels så går jag på magkänslan men så litar jag på mig själv och tänker att det här blir bra, det kan bara bli bättre.

Ibland kan det dock vara svårt att veta vad du vill just nu, hur kan du då veta hur du vill leva ditt liv? Kanske det är alldeles för stora frågor om du saknar tilliten till dig själv. Börjar med små val i din vardag, våga göra små förändringar som du länge funderat på att göra men inte tagit tag i det, vågat ta tag i det. Så gjorde jag, bit efter bit har jag bytt ut och nu är jag i full färd att skapa det liv jag vill leva. För jag, precis som du, är värd enbart det bästa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s