Allt jag behöver kommer till mig

Allt jag behöver kommer till mig – dagens affirmation

Öppna ögonen och se vad som runt omkring dig. Uppmärksamma vilka och vad som har funnits, passerat och finns i ditt liv. Det du inte behöver, gör dig av med det, sådant tar annars lätt upp onödig energi. Tänk att allt som dyker upp, dyker upp av någon anledning. Lyssna på magkänslan! Följ den. Och jag tror att livet blir precis som du vill. Att allt du behöver kommer till dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s