Jag klarar allt jag vill

Jag klarar allt jag vill – dagens affirmation

Alla som ”blivit” något, alla som gjort stora framgångar och syns i media, säger alltid ”Om du ska lyckas, tro på dig själv och dina drömmar”. Det ligger nog en hel del i det. Jag tror att oavsett hur mycket eller vad du ska göra, prestera så handlar det om en vilja. Är du fullt besluten om att du verkligen vill något, kommer du att lyckas.

20140224-133553.jpg

(denna underbara bild lånade jag från miss juni)

Jag har flera gånger bevisat för mig själv att jag klarar det jag vill. För att ta ett exempel, sluta snusa. Jag har testat att sluta många gånger förr men efter bara någon, några veckor börjat igen. Jag tror att skillnaden på denna gång, är att jag nu verkligen vill. Jag var påläst om eventuella kramper och attacker kroppen skulle utsätta mig för, jag visste vad jag hade att vänta. Det största av allt var att jag denna gång verkligen ville. Och vet ni. Jag lyckades! Varit snusfri i snart två månader och det känns galet bra. Nu vet jag att det kan bli anfall av abstinens men jag är beredd. Nikotindjävulen kommer inte få ta mig igen. Jag vill inte.

Du är så mycket starkare än vad du tror. Du klarar mycket mer än du tror. Våga ha tillit till din vilja, kämpa för hur du vill ha det och livet kommer bli som du vill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s