Jag lyssnar inåt…

Jag lyssnar inåt och finner svaren – dagens affirmation

20140223-123038.jpg (bilden lånades härifrån)

Jag tror på det vi kallar magkänsla. Precis som affirmationen säger, lyssna inåt och du kommer finna svar. Men. Det är inte lätt, ibland säger den tydligt svaret man söker, ibland är det svårare. Det svåra gällande magkänslan är att lyssna till den innan hjärnan hinner komma med sina synpunkter och åsikter. Då är det lätt att magkänslan kommer i skymundan. Vid olika situationer och tillfällen så kan vi behöva lyssna på olika delar av kroppen. Jag tror att det bästa receptet är att först lyssna på hjärtat och intuitionen, därefter koppla på hjärnan och eventuell logik.

Jag har med tiden lärt mig lyssna på kroppen och vad den försöker berätta för mig. Hur jag gjort, gör, det kan jag inte säga för det vet jag inte riktigt. Det är bara en stark känsla som kommer, speciellt när det är stora beslut som ska fattas. Och ni, visst vet ni att kroppen hela tiden pratar med oss, allt från att ”jag är hungrig, trött” till ”gör så” eller ”nej, gör inte så”. Hemligheten är att våga stanna upp och lyssna.

Lyssna och du kommer finna svar. Någon sa till mig någon gång. ”Ställ frågan, sök svaret. Det finns närmre än du tror.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s