Detox dag 6

Underbara lördag. Vilken lördag det blev. Startade som vanligt med solhälsningarna och bovetegröt till frukost.

Blå himmel, sol, långpromenad och trevligt sällskap resulterade till kurrande mage. Vi gick till Hermans vegetariska på Fjällgatan på Söder för lunch. Vilket ställe och galet god mat! Buffé med fem olika rätter, varav tre var veganska (passar min detox utmärkt) och en jätte stor salladsbuffé. Dessutom är allt ekologiskt! Länge sedan en restaurang imponerade mig som denna har gjort. Trevlig personal, mysig lokal, fräsch buffé, lockande desserter (både raw och ”vanliga”), jag kan nog fortsätta i evigheter – ett himmelrike. Den perfekta lunchen helt enkelt. Vi åt i timtal, länge sen jag gjorde något sådant men underbart är det. Att kunna äta hur mycket som helst, utan stress – underbart.

Jag var så mätt att det inte blev någon riktig middag idag. Gjorde lite tacofärs, guacamole och tomat – dagens middag som avslutades med lite chokladmousse till efterrätt lagom till melodifestivalen, som för övrigt sändes från mitt älskade Örnsköldsvik.

Dagen har lett till lättare matkoma, snart dags att krama kudden för att avsluta denna härliga dag på bästa sätt.

Annonser

1 thought on “Detox dag 6

  1. Tack för en välbehövlig bara-vara dag med extremt perfekt sällskap! Precis vad jag behövde!
    Och matkoma, inte konstigt efter den underbara maten! =)

    Kram Em

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s