Jag är lycklig

Jag är lycklig – dagens affirmation

Om du ser till ditt liv. Vad gör dig lycklig? Vilka personer och vilka faktorer behöver du för att känna dig lycklig?

För mig handlar det om tryggheten som vänner och familj ger mig. Att få känna mig älskad gör mig lycklig. Jag anser att jag måste vara trygg och känna mig lycklig i mig själv för att kunna bli lycklig tillsammans med någon annan, syftar på den framtida livskamraten.

20140221-120617.jpg (bilden är lånad av personligt ledarskap)

Det är intressant hur jag reagerar när jag varje morgon läser affirmationen och hur mina första tankar går. Det är små griniga tankar om mig själv och mitt liv men genom att jobba lite med affirmationen och tänka lite längre, går det att vända på de griniga tankarna och se på det med en annan blick, en positivare syn. Jag gissar att det är det som är meningen med dessa affirmationer.

Önskar er en härlig fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s