Detox dag 4

Idag har varit en tuff dag på många plan, många besked som fått mig att svaja. Men. Än står jag upp. Så länge jag lyssnar på mig själv och min kropp, blir det bra. Det är lite av min filosofin.

Nåväl, är i mitten av detoxen. Det går bra, känns som att kroppen nu vant sig att inte få större mellanmål. Tröttheten är knapp om dagarna. Inatt var första natten jag inte sov hela natten. Analyserar jag, kan det bero på att jag inte varvade ner i tid igår. Med tanke på att klockan snart är midnatt, så räknar jag med sämre sömn även inatt.

Till frukost gjorde jag en raw bovetegröt. Den är god och mättande, det går även att göra stor variation på den. Idag mixade jag bovete, banan och kanel. Strödde kokos och pumpakärnor på, hackade ett päron och hallon finns oftast med på min frukostmeny.

Innan frukosten blev det 10 minuter solhälsningar och morgonens detox-dryck samt kapslar.

Till lunch värmde jag på köttbullarna och till middag serverades det sista av potatis- och broccolisoppan.

Det har som sagt varit en psykiskt påfrestande dag, så kvällen tillbringades i soffan med en stor kopp lakritste (min nya favorit) utan vare sig yoga eller besök på gymmet.

Nu dags att stänga dessa ögonlock för att ta emot morgondagen med nya tag!:-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s