Detox dag 2

Startade dagen med 10 min solhälsning tillsammans med Yogobe. Härligt att väcka kroppen på det viset. Har du inte testat, så rekommenderar jag varmt att göra minst tre solhälsningar innan frukost. Sök efter klipp på youtube om du inte vill registrera dig hos Yogobe direkt.

Till frukost gjorde jag chaipudding med kokos och hallon. Yammi!! Receptet hämnade jag från Yogobe (såklart). Snabbt och enkelt att ”tillaga”. Mixa 1/2 banan, vaniljpulver och kanel med 2dl nöt- eller havremjölk (1 portion), tillsätt 1/2 dl chaifrön. Låt stå och svälla i minst 15 minuter, ju längre desto fastare i konsistensen blir den. Servera med kokos och hallon.

20140218-195742.jpg
Dagens lunch var den samma som igår, fast la till än mera gröna grönsaker.

Tre timmar efter lunchen var min energi nere på noll. Bet ihop och väntade yttligare en timme med middagen (för att inte bli jätte hungrig om kvällen). Väl till middag blev även det samma som gårdagens middag, potatis- och broccolisoppa.

Energin kom aldrig tillbaka till mig och jag längtar redan efter att få gå och lägga mig, men klockan är ju bara åtta. Ska kanske försöka mig på ett yogapass i väntan på att få gå och sova.

I övrigt har dagen flutit på bra. Ska köra likadant imorgon gällande kosten (enbart frukost, lunch och middag). För att därefter analysera varför jag blir så trött på eftermiddagen (om det även blir så imorgon vill säga).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s