Jag klarar mycket mer än jag tror.

Oavsett om det handlar om fysisk eller psykisk påfrestning så klarar kroppen mer än du tror. Kom att tänka på när en sitter på ett jobbigt spinningpass och man vill bara att det ska vara över för att det gör så ont i kroppen. Men. Det går att pressa kroppen lite till, det gäller att vara beslutsam och envis.

20140218-100337.jpg

När det gäller det psykiska, så har jag verkligen fått testa hur mycket jag kan klara. Jobbiga saker som dyker upp i livet tar ofattbart mycket energi, det gäller att se upp för att inte krascha totalt. När livet känns totalt meningslöst och känslan av ”nu ger jag upp” kommer, det är då du ska koppla in envisheten. Försök komma ihåg vad ditt mål är, vart du vill komma och hur du vill att ditt liv ska vara. Med blicken framåt och stöd av nära och kära kan du som mycket mer än du tror.

Jag har varit riktigt deprimerad, oavsett vad det har berott på, har jag alltid varit fast besluten om att jag en dag ska ta mig uppåt. Att det kommer att ljusna och det kommer att bli lättare att kliva upp om mornarna. Jag är envis och ingen, ingen ska få trampa på mig.

Jag kommer alltid att resa mig när jag faller, för jag klarar mycket mer än jag tror.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s