Ny vecka, nya utmaningar

Mina behov blir alltid tillgodosedda. Så lyder dagens affirmation.

Har funderat en stund och hur jag kan använda den. Första tanken var att alltid få min vilja igenom men vidare tankar så är det såklart inte det det betyder.

Det spelar ju ingen roll vad vi gör, vad som händer, vilka diskussioner vi hamnar i. Vi alla har ett ansvar, ett ansvar över vårt eget liv. Det innebär alltså att det är upp till mig att se till att mina behov blir tillfredsställda. Vill jag ha kärlek, måste jag ge kärlek för att få kärlek. Vill jag ha mat, måste jag se till laga eller inskaffa mat. Oavsett vilket behov jag känner, måste jag ha tilliten till mig själv att jag kommer få mina behov tillfredsställda. Du bestämmer över ditt liv och det är upp till dig hur du vill, ska leva!

Ny vecka, innebär ny utmaning, frågeställning. Denna vecka spinner vidare på förra veckans frågeställningar. Det är dags att vidareutveckla den. Utifrån de händelser du skrev upp, på vilket sätt skulle du hantera liknande situationer idag? En spännande och intressant uppgift som jag genast ska sätta mig ner och fundera över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s