Söndagens affirmation

Jag tar emot allt det goda i livet. Så lyder dagens affirmation.

Att se vad som finns runt omkring en, vilka som finns runt om en. Vilka människor finns i ditt liv? Kanske det är dags att ifrågasätta varför du har just de vänner du har. Jag har de senaste åren ”rensat” bland mina vänner. Tyvärr är det ju så att man ibland växer man ifrån varandra, man inser att enda anledning till att vi hörs är för att vi känt varandra så länge. Oavsett relation, tycker jag att handlar om att ge och ta. En relation fungerar inte om du bara ger eller enbart tar. Ömsesidigt intresse, engagemang och respekt är ord jag värderar i relationer.

20140216-160627.jpg
Jag tar emot att det goda i livet. Det kan ju även innebära intressen, mat, träning, arbete. Jag tror det handlar om att se och framför allt uppskatta allt fint som finns i våra liv. Än i de mörkaste stunderna kan det finns något, någon som värmer ens hjärta lite.

Give and take, the secret of life – får avsluta dagens tankar kring denna söndags affirmation.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s