Fröken 3.0

Fröken 3.0, det känns bra. Mer än bra. Lite äldre, lite klokare. Det känns fantastiskt!! Har reflekterat över det senaste decennium. Oj så mycket jag gjort och så mycket som hänt. På gott och ont såklart. Allt från att jag trodde att jag funnit mannen i mitt liv (två gånger dessutom), läst en massa högskolepoäng och står idag med två examen, flyttat runt i landet, rest i världen, bråkat med vänner, tjafsat med familjen, börjat och slutat snusa, haft fruktansvärda chefer och kollegor, haft en kropp som ständigt gick sönder, varit osäker på både mig själv och alla runtomkring till att idag stå på stadig mark och kunna se tjusningen med allt som händer och sker.

Jag vet idag vart jag har mina vänner, vilka som är mina riktiga vänner. Ni vet de som alltid finns där när man som mest behöver någon och de som man inte behöver höras jämt med men när man väl ses/hörs, var det som igår. Utan mina vänner och min familj skulle jag inte stå där jag står idag. Jag kommer vara evigt tacksam för allt stöd och uppmuntan jag får!

20140116-085938.jpg

Min resa hittills i livet har stundtals varit hård men fantastisk och jag är helt säker på att kommande decennier kommer bli minst lika utmanade men även alldeles, alldeles underbart!

Det är en glad och lycklig Susanne 3.0 som säger tack för denna dag! Jag är nu 30 år fyllda. Fantastiskt, om jag får säga det själv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s