En dag före SSD

Jag mår bra. De sex första nikotinfria dagarna var fruktansvärda men jag bet ihop och kämpade mig igenom attackerna. Nu, så här en dag före mitt SSD sluta-snusa-datum, mår jag betydligt bättre. Bättre än på mycket länge till och med. Trots att det är väldigt mörkt ute och jag har tidigare år varit väldigt trött så här års, bubblar det inom mig. Jag är lycklig! Jag mår bra! Jag har energi, en energi som länge varit gömd. Och. Det är mig själv jag ska tacka för denna utveckling – fantastiskt!

Trivs som sagt oförskämt bra med mitt liv och ordspråket ”det blir vad du gör det till” förstår jag nu mer än någonsin innebörden av.

Imorgon kliver jag över strecket med en 3a och en 0a. Även det känns underbart. Men mer den dagen skriver jag om imorgon 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s