Du är vacker!

Idag är en bra dag, det här kommer bli en bra dag. Vad är avgörande för att man ska kunna lägga huvudet på kudden om kvällen och summera dagen som bra? Jag tror att det handlar om inställning och hur ditt filter ser ut. Mår man bra, känner sig pigg, glad – en god självkänsla och gott självförtroende helt enkelt, har du lättare att sortera och välja vad och vart du lägger din energi.

20140113-085835.jpg
En god självkänsla och gott självförtroende är inte något som alltid finns där, det är rätt knepigt. Dessutom är det en färskvara, det krävs att ständigt jobba med den. Jag börjar alltid mina dagar med minst tre solhälsningar, för att väcka kroppen. Innan jag går ut genom dörren, tittar jag mig själv i spegel och säger till mig själv ”du är vacker”. Det kan låta dumt, fjantigt och så kändes det i början. Det var någon som gav mig det tipset, att säga de ”magiska orden” dagligen, gärna flera gånger om dagen. Överösa dig själv med positiva, starka ord. Nu har jag hållit på med detta i ca 6 månader. Nu känner jag skillnad, idag kan jag inte lura mig själv. Jag är vacker! Det handlar inte enbart om utsidan, utan minst lika mycket om insidan.

Så gå till spegeln, titta dig själv i ögon och säg ”Jag är vacker”. Gör detta till en rutin, det händer något i ditt undermedvetna.

Det finns bara en som är just som du. Du är unik! Du är vacker! Låt aldrig, aldrig någon ta det ifrån dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s