Personlig utveckling

Livet går upp och ner, så är det bara. Medvind och motvind. Jag har sedan en tid tillbaka följt Torkild Sköld på Facebook. Han är en otroligt duktig föreläsare som brinner för personlig utveckling, fast han kallar det personligt ledarskap. Idag tittade jag på en intervju med honom. Det går ju inte att inte bli inspirerad! Jag har även varit på en av hans föreläsningar. Varför jag skriver om detta är för att jag önskar att alla människor, oavsett vem det är, borde ta sig tid att gå och lyssna på honom. Han åker land och rike runt, så bara att kolla upp när han kommer till din stad. Visst, föreläsningen kostar men iallafall för mig så var det värt varenda krona! Och fler föreläsningar kommer jag att gå på. Det här med att jobba med sig själv, att träna sin inre kondition – som Torkild kallar det – är inte jätte lätt och det sker inte av sig själv. Kolla in intervjun och låt dig bli inspirerad!

20131110-103409.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s