Dansvecka på Öland

Socialdans i bugg och dirty fox är något jag tillbringat många timmar till den senaste veckan. Det har varit dansvecka på Öland. Första gången jag var där och nu är jag helt såld! Vi bodde i husvagn och levde verkligen campinglivet. Man hejar på ”grannarna”, pratar med andra som lagar mat i servicestugan. Det är som ett helt annat liv jämfört med hur det är i Stockholm, lite mer som i Norrland!

Jag lyckade dra på mig en förkylning för ca två veckor sen, vilket bidrog till att träning ekat med sin frånvaro. Så trist när man väl kommit in i ett skönt flow. Träningskläder packades ner inför semesterresan och tanken var att komma igång med träningen igen. Det blev två löppass, vilket jag är rätt nöjd med, med tanke på 4-6 timmars dans per kväll.

Vi som bodde i husvagnen har alla en rätt sund inställning till mat, äta nyttigt och minst fem mål om dagen. Dock har det blivit en hel del vin till middagarna, kroppen är inte van detta. Jag var varit noga med att fylla på med både proteiner och kolhydrater efter dansen, vilket jag tror är räddningen att kroppen inte är helt slut idag. Jag började och avslutade dagen med en måltidsersättning – den jag använder kommer från ett företag som heter GNLD. Alla deras produkter är helt naturliga – alltså inga tillsatser och annat konstigt, som man finner i måltidsersättningar som man köper i livsmedelsbutikerna. Sedan jag började använda GNLDs produkter har jag fått mer energi, är jämnare i humöret, hår och hud är inte lika torrt. Detta beror inte enbart på måltidsersättningen, jag äter även kosttillskott. Vid ett senare tillfälle skriver jag mer om dessa.

Med tanke vinintaget och få sovtimmar ska det bli skönt att komma hem. Till veckan ska jag köra en utrensning. Då utesluter jag kött och mejeriprodukter. Gluten ska också plockas bort, men jag är glutenintolerant – så den delen är alltid uteslutet ur min kost. Jag har aldrig gjort denna utrensning förut men vad jag kommer äta är främst grönsaker, nötter och fröer av alla dess slag. Ska bli intressant och se hur kroppen ger för respons.

20130707-001858.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s