Bakgrund

Träning har i många år tillbaka varit ett måste för att kroppen inte ska skära ihop. Jag har sedan tidiga tonåren haft problem med ryggen, jag upptäckte att det blir bättre när jag håller mig aktiv och tränar regelbundet. Förra året gjorde jag dock dundertabben och körde stenhårt med enbart löpträning, vilket resulterade i att ryggen kollapsade och jag kunde näst intill inte gå på tre månader. I oktober förra året kom jag i kontakt med en alldeles fantastisk man, Leif Lindberg, som har gjort underverk med min kropp!

Kombinationen av Leifs behandlingar och regelbunden träning på gymmet har resulterat i att jag idag i stort sett är fri från smärta i ryggen! Träning är en färskvara och något som ständigt måste underhållas. Jag mår bra av att träna, de flesta människor mår bra av att röra på sig. Att besöka gymmet flera gånger i veckan passar kanske inte alla men det finns så många olika sätt att motionera. En gång i veckan är bättre än ingen gång alls!

Annonser

1 thought on “Bakgrund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s